Activiteiten  

 

 

 
  Tornooi De Haan 13-14 aug. 19-03-2022


 

Na de Corona versie verleden jaar, willen we, zoals ieder jaar, jullie uitnodigen op het 48ste internationaal volleybal tornooi die door Volley De Haan ingericht wordt op 13 en 14 augustus 2022. Volgens onze ministers wordt het de zomer van de vrijheid, dus een tornooi zonder beperkingen dit jaar. 
We hebben de wedstrijdformule voor de deelnemende ploegen behouden zoals vorige jaren.
 
Uw ploeg of ploegen kunnen zich inschrijven in 8 reeksen, gaande van Dames Nationaal 2, 3 en 4, over Heren Nationaal 2, 3 en Promo 1, naar Dames Promo 1 als reeksen indoor, Dames Promo 2, 3 en 4 en Heren Promo 2 en 3 en 3 reeksen recreatief, outdoors. Ook dit jaar kunnen de Dames Nationaal en Divisie en de Heren Divisie en 1ste Provinciale ook voor één dag inschrijven. Natuurlijk mogen ze ook verder voor 2 dagen inschrijven

Na het succes van de vorige jaren wensen we ook dit jaar een BBQ aan te bieden en dit voor de democratische prijs van 17 euro voor een volwassene en 10 euro voor een kind tot 12 jaar. Ieder ontvangt hiervoor verschillende stukken vlees en ook de nodige groentjes, sausjes en brood. Inschrijven hiervoor kan met het aparte inschrijvingsdocument. Dit kan tot 11/08/2022.

De overnachting blijft gratis (weliswaar in eigen tenten) op het domein nabij de sporthal. 

Uw ploeg en de begeleiding verblijft 2 dagen en nachten aan zee, het sanitair en de douches overdag zijn gratis.
Dit tornooi biedt alles wat u als volleybal ploeg kan wensen: Een goede voorbereiding op het komende seizoen, een unieke manier om aan teambuilding te doen, heel veel volleybalplezier en de kans om andere liefhebbers van deze sport te leren kennen of de bestaande vriendschapsbanden aan te halen. Hiertoe helpen ook de 2 megafuiven die hopelijk dit jaar wel opnieuw kunnen doorgaan. Op vrijdagavond en zaterdagavond gaat er een fuif door in de cafetaria van de sporthal. Prachtige teambuilding dus.

Graag verwelkomen we u en uw ploeg(en) dan ook op de 48ste editie van ons internationaal tornooi.

Alle verdere info is beschikbaar op www.tornooi.volleydehaan.be. Ook inschrijven voor ons mega tornooi kan vanaf heden via dezelfde site. je kan er ook nog altijd de foto's van de voorbij edities bekijken.  

Hou het intussen gezond en dan zien we jullie in augustus terug. 

Eric Van den Broucke,
voorzitter

 

 
 
 
 

© 2005 Volleybalclub Set-Up Ternat

Web design : TomS