Artikel  

 

 

 
  Covid Safe Ticket in Brusselse zalen 01-10-2021


 

Bericht vanwege het bestuur van Volley Vriendschap:

Beste secretarissen en voorzitters,

We werden er op gewezen door een van onze leden dat in het Brussels hoofdstedelijk gewest vanaf 1 oktober een Covid Safe Ticket (CST) zal vereist zijn om indoor te mogen volleyballen. De ontvangende ploeg is dan verantwoordelijk voor de controle van die cst van de bezoekende spelers, op straffe van boete indien er een controle zou zijn. 

We hebben dit geverifieerd en het is effectief zo, al werd het nog niet breed uitgesmeerd in de media. Er is sprake dat Wallonië en misschien zelfs Vlaanderen zou volgen. 

Om deze reden vragen we bij deze dat spelers en speelsters van de Vriendschap er voor zorgen dat ze over een CST beschikken. Alle mogelijke info over het CST vind je hier : https://www.vlaanderen.be/cjm/nl/informatie-covid-19/covid-safe-ticket

Omdat clubs die in Brusselse zalen spelen hun bezoekers moeten controleren, vinden wij het maar normaal dat dit omgekeerd eveneens moet kunnen en staan bij deze toe dat ALLE clubs CST controle mogen uitvoeren indien ze dit wensen. Dit is geen verplichting zolang het niet door de lokale autoriteit, of door Vlaanderen bijv, wordt opgelegd. Om het zeer simpel te houden…: wie niet in orde is, komt er niet in. Voor clubs die in Brusselse zalen spelen is het dus WEL een verplichting. Neem inlichtingen bij de verantwoordelijke van de zaal waar je speelt om niet voor onaangename verrassingen te staan !

Gelieve dringend deze info te verspreiden onder jullie leden zodat iedereen een CST kan afdrukken en in zijn sportzak steken. Druk meteen maar een extra kopij af want het ziet er naar uit dat we dat in het dagelijkse leven ook nodig gaan hebben (restaurants, disco, fitness, …).

Met dank om dit met de nodige dringendheid uit te voeren,

Vanwege jullie bestuur,

 

 
 
 
 

© 2005 Volleybalclub Set-Up Ternat

Web design : TomS