Activiteiten  

 

 

 
  Annulatie volleytornooi De Haan 2020 22-06-2020


 Beste volleybalvrienden,

Na veel wikken en wegen, en ondanks het voorleggen van een Coronaplan van onzentwege, werd door de gemeente besloten, dat het niet veilig zou zijn om het tornooi te laten doorgaan. Het is dan ook met spijt in het hart dat we het 47ste internationaal tornooi van Volley De Haan moeten annuleren.

We vinden het uitermate jammer dat we jullie dit jaar niet kunnen verwelkomen in De Haan. We beseffen dat dit voor velen van jullie een traditie is, die nu onderbroken wordt. Ook voor Volley De Haan is het een pijnlijke zaak, niet alleen financieel maar velen van onze medewerkers hebben ook al vriendschappen opgebouwd met deelnemers uit alle windstreken. We hadden het dan ook liever anders gezien maar jammer genoeg gooit Covid-19 roet in het eten bij De Haan-20.

Dit jaar dus geen Internationaal Tornooi bij ons. Alle betaalde bijdragen van ingeschreven ploegen worden uiteraard teruggestort. De strijd voor de titel in de verschillende categorieën kan niet gestreden worden dit jaar, menig drankje zal hier blijven verschalen, denk maar aan onze Duvels, de verschillende eetstanden worden niet bemand en de dansvloer blijft leeg, de Weische Tente zal er dit jaar niet zijn. Niet getreurd echter, we hopen dat de strijd tegen het virus tegen de zomer van 2021 gewonnen is en dan kunnen we een nieuw tornooi organiseren. Zal het het 471/2 zijn of het 48ste, daar zijn we nog niet uit maar we doen er alles aan om in de komende jaren onze jubileum editie te behalen. Noteer dus alvast de datum van 14 en 15 augustus 2021 in jullie agenda om nog sterker dan tevoren een nieuwe editie van het Internationaal Volleybal tornooi Volley De Haan te beleven.

We hopen dat jullie toch nog van een uitstekende zomer kunnen genieten, een spannend nieuw volleybal seizoen tegemoet gaan en dan zien we jullie in 2021 terug aan zee in De Haan.

Bedankt voor jullie geduld en trouw aan ons tornooi,

Het bestuur van Volley De Haan

 

 
 
 
 

© 2005 Volleybalclub Set-Up Ternat

Web design : TomS