Activiteiten  

 

 

 
  47ste Internationaal volleybal tornooi Volley De Haan 15 & 16 augustus 2020 24-02-2020


 

Beste volleybalvrienden,

Hierbij de uitnodiging voor de inschrijving op ons jaarlijks tornooi, intussen al de 47ste editie. Binnenkort wordt er ook nog een Evenement op Facebook aangemaakt waar je ook kan afspreken met ploegen van vorige edities. 

Uw ploeg of ploegen kunnen zich inschrijven in 8 reeksen, gaande van Dames Nationaal en Divisie, over Heren Divisie en 1ste provinciale, naar dames en heren provinciaal en 3 reeksen recreatiefNIEUW dit jaar is dat ook dames 1ste provinciaal (Niveau 5), kunnen inschrijven indoors. Ook dit jaar kunnen de Dames Nationaal en Divisie en de Heren Divisie en 1ste Provinciale ook voor één dag inschrijven. Natuurlijk mogen ze ook verder voor 2 dagen inschrijven

Na het succes van de verleden jaren wensen we ook dit jaar een BBQ aan te bieden en dit voor de democratische prijs van 16 euro voor een volwassene en 10 euro voor een kind tot 12 jaar. Ieder ontvangt hiervoor verschillende stukken vlees en ook de nodige groentjes, sausjes en brood. Inschrijven hiervoor kan met het aparte inschrijvingsdocument. Dit kan tot 12/08/2020.

De overnachting blijft gratis (weliswaar in eigen tenten) op het domein nabij de sporthal. 

Uw ploeg en de begeleiding verblijft 2 dagen en nachten aan zee, het sanitair en de douches overdag zijn gratis.
Dit tornooi biedt alles wat u als volleybal ploeg kan wensen: Een goede voorbereiding op het komende seizoen, een unieke manier om aan teambuilding te doen, heel veel volleybalplezier en de kans om andere liefhebbers van deze sport te leren kennen of de bestaande vriendschapsbanden aan te halen.

Een gedeelte van het bovenstaande wordt gerealiseerd in 2 megafuiven: zowel op vrijdagavond als op zaterdagavond gaat er een fuif door in de cafetaria van de sporthal.

Graag verwelkomen we u en uw ploeg(en) dan ook op de 47ste editie van ons internationaal tornooi.

Alle verdere info is beschikbaar op www.tornooi.volleydehaan.be. Ook inschrijven voor ons mega tornooi kan vanaf heden via dezelfde site. je kan er ook nog altijd de foto's van de voorbij edities bekijken.

Eric Van den Broucke,
voorzitter

 

 
 
 
 

© 2005 Volleybalclub Set-Up Ternat

Web design : TomS