Activiteiten  

 

 

 
  Tornooi De Haan - extra info 24-07-2021


 De officiële toelating voor het tornooi werd gegeven. Er zijn echter wel wat beperkingen en reglementen waaraan we moesten voldoen. De grootste beperking is wel dat het een nationaal tornooi wordt. Buitenlandse teams zijn jammer genoeg niet toegelaten omwille van de schrik voor de invoer van vreemde varianten. Maar dit belet niet dat alle Belgische ploegen in de gezonde zeelucht welkom zijn. Nog 3 weken te gaan, inschrijven dus. 


We hebben de wedstrijdformule voor de deelnemende ploegen behouden zoals vorige jaren.
 
Uw ploeg of ploegen kunnen zich inschrijven in 8 reeksen, gaande van Dames Nationaal 2, 3 en 4, over Heren Nationaal 2, 3 en Promo 1, naar Dames Promo 1 als reeksen indoor, Dames Promo 2, 3 en 4 en Heren Promo 2 en 3 en 3 reeksen recreatief, outdoors. Ook dit jaar kunnen de Dames Nationaal en Divisie en de Heren Divisie en 1ste Provinciale ook voor één dag inschrijven. Natuurlijk mogen ze ook verder voor 2 dagen inschrijven

Na het succes van de vorige jaren wensen we ook dit jaar een BBQ aan te bieden en dit voor de democratische prijs van 16 euro voor een volwassene en 10 euro voor een kind tot 12 jaar. Ieder ontvangt hiervoor verschillende stukken vlees en ook de nodige groentjes, sausjes en brood. Inschrijven hiervoor kan met het aparte inschrijvingsdocument. Dit kan tot 12/08/2021.

De overnachting blijft gratis (weliswaar in eigen tenten) op het domein nabij de sporthal. 

Uw ploeg en de begeleiding verblijft 2 dagen en nachten aan zee, het sanitair en de douches overdag zijn gratis.
Dit tornooi biedt alles wat u als volleybal ploeg kan wensen: Een goede voorbereiding op het komende seizoen, een unieke manier om aan teambuilding te doen, heel veel volleybalplezier en de kans om andere liefhebbers van deze sport te leren kennen of de bestaande vriendschapsbanden aan te halen.

Jammer genoeg kan het gedeelte met de 2 Megafuiven niet doorgaan. Wel mag de benedenbar openblijven volgens de geldende corona maatregelen. 

Graag verwelkomen we u en uw ploeg(en) dan ook op de 47ste editie van ons internationaal tornooi.

Alle verdere info is beschikbaar op www.tornooi.volleydehaan.be. Ook inschrijven voor ons mega tornooi kan vanaf heden via dezelfde site. je kan er ook nog altijd de foto's van de voorbij edities bekijken. De huidige situatie kan je ook volgen op https://www.facebook.com/events/826781817967253/, onze event pagina op facebook. Delen mag ook uiteraard. 

Hou het intussen gezond, samen smashen we er ons door en komt er binnenkort opnieuw (volley)plezier op ons af. 

Eric Van den Broucke,
voorzitter

 

 
 
 
 

© 2005 Volleybalclub Set-Up Ternat

Web design : TomS