Activiteiten  

 

 

 
  Volley tornooi De Haan 2021 26-04-2021


 Beste volleybalvrienden,

Verleden jaar kon het tornooi wegens de corona epidemie niet doorgaan. Nu het vaccin meer en meer zijn intrede doet en de zorg dus hopelijk tegen augustus volledig ontlast wordt van de corona zorgen, hopen we de 47ste editie met een jaar vertraging toch te kunnen laten doorgaan. In de hoop dat we dus tegen augustus het tornooi mogen organiseren, willen we dan ook de inschrijvingen hiervoor openen. Na een jaar zonder veel competitie of training zal een goede voorbereiding van essentieel belang zijn. U kan ook alle informatie terugvinden op onze website https://www.volleydehaan.be/tornooi
We hebben de formule behouden zoals vorige jaren. Natuurlijk kunnen er omwille van de corona epidemie nog aanpassingen gebeuren maar we hopen dat het hoofditem, de wedstrijden, zeker kunnen doorgaan. 
Uw ploeg of ploegen kunnen zich inschrijven in 8 reeksen, gaande van Dames Nationaal 2, 3 en 4, over Heren Nationaal 2, 3 en Promo 1, naar Dames Promo 1 als reeksen indoor, Dames Promo 2, 3 en 4 en Heren Promo 2 en 3 en 3 reeksen recreatief, outdoors. Ook dit jaar kunnen de Dames Nationaal en Divisie en de Heren Divisie en 1ste Provinciale ook voor één dag inschrijven. Natuurlijk mogen ze ook verder voor 2 dagen inschrijven

Na het succes van de vorige jaren wensen we ook dit jaar een BBQ aan te bieden en dit voor de democratische prijs van 16 euro voor een volwassene en 10 euro voor een kind tot 12 jaar. Ieder ontvangt hiervoor verschillende stukken vlees en ook de nodige groentjes, sausjes en brood. Inschrijven hiervoor kan met het aparte inschrijvingsdocument. Dit kan tot 12/08/2021.

De overnachting blijft gratis (weliswaar in eigen tenten) op het domein nabij de sporthal. 

Uw ploeg en de begeleiding verblijft 2 dagen en nachten aan zee, het sanitair en de douches overdag zijn gratis.
Dit tornooi biedt alles wat u als volleybal ploeg kan wensen: Een goede voorbereiding op het komende seizoen, een unieke manier om aan teambuilding te doen, heel veel volleybalplezier en de kans om andere liefhebbers van deze sport te leren kennen of de bestaande vriendschapsbanden aan te halen.

Een gedeelte van het bovenstaande wordt gerealiseerd in 2 megafuiven: zowel op vrijdagavond als op zaterdagavond gaat er een fuif door in de cafetaria van de sporthal.

Graag verwelkomen we u en uw ploeg(en) dan ook op de 47ste editie van ons internationaal tornooi.

Alle verdere info is beschikbaar op www.tornooi.volleydehaan.be. Ook inschrijven voor ons mega tornooi kan vanaf heden via dezelfde site. je kan er ook nog altijd de foto's van de voorbij edities bekijken.

Je kan ook volgen op 
https://www.facebook.com/events/826781817967253/, onze event pagina op facebook. Delen mag ook uiteraard. 

Hou het intussen gezond, samen smashen we er ons door en komt er binnenkort opnieuw (volley)plezier op ons af. 

Eric Van den Broucke,
voorzitter

 

 
 
 
 

© 2005 Volleybalclub Set-Up Ternat

Web design : TomS